forum

dezbateri libere despre sindicate * învăţământ * lege
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiţi | 
 

 Mesajul administratorului. Termeni şi condiţii

In jos 
AutorMesaj
sinvlex
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 88
Puncte : 134
Reputatie : 15
Data de inscriere : 04/01/2010

MesajSubiect: Mesajul administratorului. Termeni şi condiţii   Joi Mar 18, 2010 8:13 am

Formul sinvlex este, ca şi blogul, un spaţiu al deplinei independenţe de opinie.
Nu voi încerca să controlez forumul decât în măsura în care intervenţiile unora ar aduce atingere bunei-cuviinţe şi legalităţii.
Acest forum nu-mi aparţine. Este un forum pe care îl vor construi, pas cu pas, membrii săi.
Vom dezbate şi vom încerca să rezolvăm împreună problemele juridice pe care le întâmpinăm în unităţile de învăţământ, vom discuta despre reforma sistemului educaţional, despre comunicarea organizaţională din şcoli, despre sindicate şi membrii de sindicat, despre ce-am mai citit, ce-am mai scris şi ce-am mai văzut în jurul nostru.


N. B.
FORUMUL SINVLEX NU ESTE DEDICAT EXCLUSIV TEMATICII JURIDICE DIN ÎNVĂŢĂMÂNT ŞI SE BAZEAZĂ PE PARTICIPAREA TUTUROR MEMBRILOR LA DEZABATERI.
ÎNTREBĂRILE CU TEMATICĂ NU TREBUIE ADRESATE EXCLUSIV ADMINISTRATORILOR SAU MODERATORILOR.
FORUMUL SINVLEX NU CREAZĂ, ÎN NICIUN FEL, PENTRU ADMINISTRATOR SAU MODERATORI, OBLIGAŢIA DE A RĂSPUNDE ÎNTREBĂRILOR CU CARACTER JURIDIC CE LI SE ADRESEAZĂ.
ADMINISTRATORII ŞI MODERATORII NU AU OBLIGAŢIA DE A RĂSPUNDE PRIN E-MAIL PERSOANELOR CARE NU SUNT INTREGISTRATE CA MEMBRI AI FORUMULUI.


Este denunţată expres orice responsabilitate profesională sau de altă natură faţa de orice persoană, cu privire la orice consecinţă ce rezultă din faptul acţiunii sau inacţiunii bazate în întregime sau în parte pe opiniile/textele de pe forumul sinvlex. Utilizarea forumului este condiţionată de acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Postarea şi publicarea materialelor pe acest forum exonerează Administratorul de orice răspundere privind conţinutul şi veridicitatea informaţiilor, aceasta aparţinând exclusiv autorilor. Administratorul nu garantează că informaţiile sunt complete, corecte sau actualizate. De asemenea, utilizatorii folosesc forumul pe riscul propriu, Administratorul fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea sau utilizarea forumului sinvlex sau ca urmare a utilizării informaţiilor din acest forum.

Administratorul îşi rezervă dreptul de a schimba în orice moment aceste condiţii, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Termenii şi Condiţiile de Utilizare se aplică pentru oricare din secţiunile forumului şi pentru toţi utilizatorii. Utilizatorii care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile de mai sus nu au dreptul de a folosi forumul.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://sinvlex.blogspot.com/
 
Mesajul administratorului. Termeni şi condiţii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
forum :: DESPRE FORUM. REGULAMENT. TERMENI ŞI CONDIŢII :: INFORMAŢII IMPORTANTE-
Mergi direct la: